nedjelja, 21. rujna 2014.

Essence nails

Essence lakove za nokte naprosto obožavam i voljela bi ih imati u svim nijansama :)

Volim ih jer su prekrasnih boja, brzo se suše, imaju odličnu patentiranu, profesionalnu četkicu i lako se nanose, a izbor boja je stvarno velik.
 

Dolaze u čak 44 boje, a sve jedna ljepša od druge. Neke od njih imaju prekrasan shimmering ili metalik efekt. Proizvođač garantira sjaj koji podsjeća na onaj kakav imaju gelirani nokti

Jako mi se sviđa i novi dizajn bočica te četkica koja se u biti sastoji od dvije najlonske četkice postavljene zajedno u neposrednoj blizini. Ovakav dizajn omogućuje četkici da uhvati mnogo više boje i aplicira lak brže, točnije i bez neravnih pruga. Pojedine nijanse su toliko pigmentirane da je sasvim dovoljno nanošenje samo jednog sloja laka. Novost je i količina koju dobijete jer više nije 5, nego čak 8 ml za cijenu od 13,90 kn što je vrlo pristupačna i odlična cijena. Još jedna prednost Essence lakova je što ne sadrže štetne sastojke kao što su formaldehid, toulen i ftalatbriljantin.

Uz sve ove prednosti, ipak postoji i jedna mana, a to je postojanost. Dakle, vrlo brzo se počnu ljuštiti, ali i to se lako rješava nanošenjem baznog laka prije osnovne boje te nadlaka nakon lakiranja.

U ovom postu ću vam pokazati kako je izgledala moja ljetna manikura sa nijansama koje trenutno imam...



3D glitter šljokice bez osnovne boje :)
 
 
Ovako izgledaju na suncu
 
 
Uživo su još ljepše, ali moram priznati da se jako teško skidaju
 
 

Nijansa 154 pink & proud, jedna prekrasna i nježna boja...od silnog korištenja, izbrisao se naziv :)
 



 
 

Ova boja me totalno osvojila, a posebno mi se sviđa sand efekt iliti pješčani efekt jer se duže zadržava na noktima i ne ljušti se tako lako. Ovaj lak dolazi u nijansi 156 me and my lover :)))





 
 

Ajmo sad malo na tamnije boje... nijansa 147 miss universe me također privukla na prvi pogled. Predivna plava šljokasta boja...na suncu se toliko sjaji da će vam biti potrebne sunčane naočale :)





 
 

I za kraj, još jedna divna boja, vrlo slična prethodnoj, ali opet posebna na svoj način. Nijansa 171 galactic glam definitivno zaslužuje ovaj glamurozni naziv. Očarala me kombinacija plavo- zelene boje sa zlaćanim sjajem, a ljepotu njenog blještavila na suncu teško je i slikama dočarati.







 
Eto, ovo su nijanse koje su cijelo ljeto krasile moje nokte i jako sam zadovoljna ovim lakićima.
 
Da li i vi koristite Essence lakove? Koje su vam omiljene nijanse? Pišite mi svoje dojmove....veselim se svakom vašem komentaru.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...