srijeda, 1. listopada 2014.

Polka dots

Hello, hello...evo stigla nam je i jesen, meni jako drago godišnje doba. Baš uživam u ovim toplim danima, samo nek potraju čim duže i nek zima bude "dobra" prema nama :)
 
A ovo bi bio moj jesenski moto :)

 

 
I tako sam opet dobila volju za lakiranjem noktića, ovaj puta u točkastoj varijanti. Točkice sam radila sa čačkalicom i puno mi je lakše tako nego s pravom točkalicom. Nisu mi ispale baš onako savršeno, neke točkice su malo pijane :))) ali sam za prvi put ajmo reć zadovoljna. Drugi put će biti još bolje. Opet sam koristila essence u nijansi 109 Off To Miami i jedan bijeli lak neke čudne marke koji sam kupila u kineskom dućanu. Inače, nikad tamo ne kupujem nikakvu šminku, ali sjećam se da mi je bilo nešto hitno pa sam eto napravila iznimku :)
 
Pa evo kako je sve skupa ispalo...
 
 
Zanemarite moje full ispucane i smežurane ruke...naime, imam velikih problema sa suhom kožom posebno na dlanovima što zna biti jako bolno, kmeeee, jer mi ponekad puca koža sve do krvi i potrebne su mi enormne količine kreme da se koža regenerira.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Evo ga...došli smo do kraja...moram reći da sam super zadovoljna sa trajnošću ove manikure jer eto nakon 5 dana od nanošenja izgleda gotovo identično kao na slikama. Samo na 2 nokta se malo otkinuo lak, ali to je zbilja zanemarivo s obzirom da nokte ne štedim i s njima radim sve kućanske poslove. I još moram napomenuti da nisam stavljala ni nadlak tako da je izdržljivost laka zbilja odlična.
 
Što se tiče bloga...ima jedna novost u izgledu. Ne znam dal ste primjetili, ali više nemam crnu pozadinu mada mi je bila nekako ljepša od bijele jer mi slike nekako više dođu do izražaja na takvoj podlozi...al opet s druge s strane ova bjelina je ipak vedrija i veselija pa eto nek ostane tako.
 
Pišite mi kako vam se sviđaju točkice, a mi se opet čitamo uskoro.
 
 
Puse svima i hvala što ste odvojili vremena za moj mali kutak i što me čitate :)
Slobodno mi pišite koje biste teme voljeli čitati.
 

4 komentara:

  1. Odgovori
    1. Hvala ti :) Ne znam što se dogodilo, ali uopće ne vidim komentare preko laptopa, a kad idem na blog preko mobitela, vidim sve normalno :/ Ne mogu skužiti u čemu je problem...

      Izbriši
  2. Meni je bijela pozadina uvijek najbolji izbor, ma ne mora biti bijela, samo da je svijetla. I tamna slova, ne siva, njih si moram uvijek označiti tako da mi bude lakše čitati :čuvamoči:
    Sladak ti je blog, i slatka je manikura i fotke su ti super :D Ako pogledaš moje najstarije postove vidjet ćeš grozne fotke slikane užasnim fotićem na mobitelu, ali to me nije spriječavalo da blogam hahaha :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala Josipa :) Trudim se i trudit ću se još više jer mi je bloganje veliko zadovoljstvo. Dugo, dugo mi je to bila želja i eto...konačno sam ju realizirala :) Hehehe...imaš potpuno pravo što se tiče fotkanja....ma bitna je volja i upornost

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...